Wednesday, 19. 06. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Për profesionist: Udhëzime për Lakimin e qerpikëve

Për profesionist: Udhëzime për Lakimin e qerpikëve

Për përdoruesit profesionistë, ne kemi krijuar udhëzime të hollësishme dhe të ilustruara për Lakimin e Qerpikëve KLASIK dhe Lakimin e Qerpikëve me Silikona POWER PAD. Ne do t'ju tregojmë hap pas hapi se si krijohet një Lakim i përsosur i Qerpikëve. Nëse dëshironi që ne t'ju dërgojmë udhëzimet si PDF me postë elektronike ose si fletëpalosje me postë, ju lutemi na dërgoni me email detajet e studios suaj në: info[at]wimpernwelle.com

E RE: Sallonet kozmetike dhe Parukierët të cilët dëshirojnë të mësojnë Lakimin e Qerpikëve KLASIK dhe Lakimin e Qerpikëve me Silikona POWER PAD mund të regjistrohen KETU për një trajnim në video online.

Ju mund të mesoni gjithçka që duhet të dini për Lakimin e Qerpikëve me Rollne në mënyrë që Klientët të largohen nga studiot me entuziazëm pas një trajtimi të suksesshëm këtu nën "Për profesionist: Këshilla".